Nieuws - v.v. CSW Wilnis

Nieuws

Nieuws

Communicatieonderzoek bij CSW!

14 september 11:30  Beste leden en vrijwilligers van CSW, De laatste tijd wordt er hard gewerkt om de communicatie binnen CSW te verbeteren. Zo is Growth Agency Huray bereid gevonden om samen met Jasper & stagiair Lotte een communicatieplan op te stellen. Daarnaast is Beau Alberts met haar groep medestudenten een onderzoek gestart voor hun opleiding aan de HvA. Voor dit onderzoek zullen diverse vrijwilligers of leden gevraagd worden om mee te doen aan dit onderzoek. Heb je hier vragen over? Stuur dan even een mailtje naar webmaster@cswilnis.nl Alvast bedankt - en binnenkort natuurlijk meer informatie!

227x gelezen

CSW zoekt nieuwe gastvrouw of -heer

11 september 20:30  Csw'ers en trouwe supporters van Heren 1 We willen met z’n allen graag zien dat onze mannen van Heren 1 volgend seizoen eerste klasse speelt. Aan de mannen zal het niet liggen. De inzet en wil is er & ze hebben vorige week tegen eersteklasser Argon laten zien dat ze echt niet onder doen!! De mannen gemotiveerd, de staf gemotiveerd. Natuurlijk kunnen zij niet zonder de hulp van jullie support maar dat niet alleen: zij/wij hebben dringend jullie hulp nodig!meer »

165x gelezen

Klaverjassen: 13 oktober & 8 december

11 september 11:00  Op vrijdag 13 oktober en 8 december (kerstkaarten) gaan we weer klaverjassen bij CSW, dus noteer deze datums alvast in je agenda. We spelen 3 ronden en het inschrijfgeld bedraagt € 3,-- (incl. koffie en een hapje). De kantine is open vanaf 19.30 uur voor de inschrijving en om 20.00 uur gaat de eerste ronde van start. Wij als organisatie hopen op een grote opkomst. Hopelijk tot vrijdag 13 oktober! De bar is uiteraard weer geopend voor iedereen. Marijke, Mascha en Ilona.meer »

367x gelezen

Indelen van scheidsrechters vanuit de teams

5 september 12:30  CSW kampt met een groot en chronisch tekort aan verenigingsscheidsrechters. Al jaren is het team van verenigingsscheidsrechter niet of nauwelijks aangevuld. Als er ouders/spelbegeleiders zijn die ervaring hebben opgedaan in de jongste categorie en het leuk vinden om wedstrijden te leiden als scheidsrechter dan kunnen die zich melden bij het wedstrijdsecretariaat of de scheidsrechterscommissie.meer »

199x gelezen

Indeling Keepers & keepsters seizoen 2023/24

4 september 16:00  Heel fijn: de keeperstraining gaat weer beginnen! Vanwege de afwezigheid van Thijs Imming (school) neemt Dennis Prins de trainingen voor zijn rekening. Dank, Dennis! Bekijk de indeling in het schema hieronder. meer »

153x gelezen

Uitgifte tenues 2023 - 2024

22 augustus 19:00  Willen de leiders/leidsters van de jeugdteams van het nieuwe voetbalseizoen 2023-2024 de tenues komen ophalen op maandagavond 28 augustus tussen 19.00 - 20.30 uur.meer »

210x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!