Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Nieuws

Nieuws

Ajax Kids Tour op bezoek bij CSW

24 oktober 20:45  Donderdag 21 oktober was het eindelijk zover. De Ajax Kids Tour kwam naar CSW. Veel kinderen hadden er lang naar uitgekeken om te ervaren hoe het is om als een Ajax speler training te krijgen, waarbij plezier en spelvreugde voorop staat. Ondanks het af en toe natte weer werd het een hele leuke, gezellige en leerzame dag.meer »

53x gelezen

Algemene Ledenvergadering CSW donderdag 21 oktober

14 oktober 9:00  Kantine CSW, aanvang 20:30 uurmeer »

258x gelezen

Oproep: Sinterklaasfeest Csw

10 oktober 9:15  Om dit jaar weer een leuk feest voor onze jongste voetballers en voetbalsters te organiseren ben ik opzoek naar een paar mensen die mij hier mee kunnen helpen. Vele jaren heeft Mirjam Heijman met veel plezier dit feest helpen organiseren in de sint-commissie maar zij gaat ons/mij helaas verlaten. Mirjam bedankt voor alle hulp! Om dit alleen te moeten doen is naast het vele andere werk dat ik doe als vrijwilliger voor de club een beetje veel. wie o wie.....heeft tijd om mij te komen helpen dit super leuke feest dit jaar weer op touw te zetten? Laat het weten via onderstaande contactgegevens, dan maken we er weer een fantastisch feest van voor de kinderen! Machteld Tierie-Schaaphuizen tel. 0611306330 e-mail alleenik65@live.nl

375x gelezen

Klaverjasavonden bij CSW

2 oktober 12:15  Vrijdag 29 oktober en vrijdag 10 december zijn de avonden dat we dit jaar weer gaan klaverjassen bij CSW. meer »

138x gelezen

AJAX Kids Tour bij CSW

20 september 9:00  Op donderdag 21 oktober 2021 komt de Ajax Kids Tour naar CSW in Wilnis!meer »

253x gelezen

Oproep: vrijwilligers gezocht!

10 september 15:45  CSW is decennialang dé gezellige dorpsclub, waar iedereen op zaterdag welkom is voor een heerlijke borrel. Tientallen vrijwilligers helpen ons elke zaterdag tot een succes te brengen. Nu zoeken we jou als nieuwe vrijwilliger! meer »

302x gelezen

Ga naar archief

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!