Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

CSW wint eerste bekerduel

1 september 2019 17:00

CSW speelde zaterdag zijn eerste bekerduel uit tegen Esto uit Bodegraven en boekte daar een ruime overwinning. Na een 1-3 ruststand werd de eindstand na rust bepaald op 2-6.

CSW kwam al heel snel op voorsprong. Na 3 minuten spelen kon Erik Mulder van dichtbij intikken na een prima voorzet van Stefan Tichelaar. Al heel snel hierna de gelijkmaker uit een prima genomen vrije trap buiten het bereik van doelman Jordy Wens. CSW kon weer opnieuw beginnen en nam na 10 minuten spelen opnieuw de leiding. Na een aanval over vele schijven kwam de bal terecht bij de vrijstaande Justin Blok die vervolgens met een lage schuiver de keeper kansloos liet. CSW combineerde er lustig op los maar er ging teveel door het centrum waardoor er altijd wel weer een been van de tegenstander tussen zat. Toch werd het voor rust nog 1-3 door wederom Justin Blok die de bal prachtig in de verste hoek krulde. Esto probeerde er een paar keer gevaarlijk uit te komen via de counter maar het ontbrak de ploeg  aan precisie om echt gevaarlijk te worden.

Na rust was CSW heer en meester en de ploeg uit Wilnis creëerde vele mogelijkheden maar vooralsnog niemand die de trekker kon overhalen. Steker nog, het was Esto dat nog terugkwam in de wedstrijd. Een lage vrije trap vanaf de zijkant belandde zomaar in het doel en dat de betekende de 2-3. CSW liet het er niet bij zitten en vergrootte de voorsprong toen Dave Cornelissen de bal uit een vrije trap in de verre hoek kopte. Het verzet van Esto was definitief gebroken en de 2-5 was wederom van Cornelissen die een voorzet van Elroy Baas achter zijn standbeen schitterend binnentikte. De eindstand van 2-6 werd bepaald door Sven van de Horst die hard en droog binnenknalde.