Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Kantine dicht , geen toeschouwers meer! De nieuwe Corona maatregelen

Kantine dicht , geen toeschouwers meer! De nieuwe Corona maatregelen

30 september 2020 17:00


Het kabinet heeft maandagavond 28 september een aantal extra maatregelen aangekondigd om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Deze extra maatregelen gaan in vanaf dinsdag 29 september 18:00u en gelden minimaal voor de komende drie weken

Voor CSW betekent dit:

  • Geen publiek meer toegestaan op het CSW complex
  • De kantine is dicht (zaterdag en ook doordeweeks)

 

Sportbeoefening is uitgezonderd van de maximale samenkomst van 30 personen binnen en 40 personen buiten. Na afloop van de sportbeoefening geldt dit wel. Dit betekent dus dat iedereen na afloop van de training/wedstrijd zo snel mogelijk de sportaccommodatie verlaat. Zij blijven dus ook niet kijken naar een andere training/wedstrijd na afloop omdat zij dan worden gezien als toeschouwers.

Er zijn alleen personen welkom die een rol hebben bij de organisatie van de wedstrijden/trainingen. Naast de spelers is dat de gebruikelijke bezetting van coaches, stafleden, officials, bestuursleden, vrijwilligers en/of chauffeurs (alleen van bezoekende teams tm O19!). Bij uitwedstrijden van jeugdspelers (t/m 19 jaar) vallen de benodigde chauffeurs dus onder de teambegeleiding. Zij vallen dus niet onder de regel voor toeschouwers en mogen blijven kijken naar de wedstrijd. 

Het wedstrijdsecretariaat is wel open, koffie en thee is daar nog beschikbaar voor de vrijwilligers die nodig zijn voor het organiseren van de wedstrijden. 

Kleedkamers zijn beschikbaar (niet voor CSW jeugd onder de 14).

Geblesseerde spelers nemen geen deel aan de wedstrijd en hebben geen noodzakelijke rol bij het organiseren van de wedstrijden en zijn daarom niet welkom op de sportaccommodatie.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!