Oegstgeesterweg 4 B
2334BZ
LEIDEN
tel. 071-5174083

Het verschil op de ranglijst tussen UVS en CSW was 3 punten in het voordeel van de ploeg uit Wilnis en ook na het bezoek aan het Leidse UVS bleef het verschil 3 punten. Na een aantrekkelijk duel kwam er geen winnaar tevoorschijn en moesten de beide ploegen genoegen nemen met een 2-2 gelijkspel.

Beide ploegen begonnen zeer afwachtend aan het duel. UVS was wel de ploeg met het meeste balbezit maar verder dan een paar afstandsschoten kwam de ploeg niet. Na een kwartier spelen was het CSW dat verrassend de leiding nam. Een diepe bal van Jelle v.d. Bosch kwam terecht bij Lars Wille die zich geen moment bedacht en snoeihard de bal in de touwen joeg. Even later leek CSW op 0-2 te komen toen Emmanuel Emma’s binnenkopte uit een vrije trap van Elroy Baas maar de treffer werd afgekeurd omdat er eerder buitenspel was geconstateerd. Na een half uur spelen mocht UVS een vrije trap nemen aan de rechterkant van het veld. De bal belandde in de zestienmeter waar vervolgens een UVS-speler werd gevloerd en de scheidsrechter een strafschop toekende die onhoudbaar werd binnengeschoten. Nog voor rust werd het nog erger voor CSW en moest de ploeg gaan rusten met een achterstand. Wederom ging een UVS-speler over het been van een CSW’er en wees de scheidsrechter opnieuw naar de stip. Ook dit keer wist men wel raad met dit buitenkansje.

CSW ging na rust verbeten op zoek naar de gelijkmaker maar de echte grote kansen bleven vooralsnog uit. De wedstrijd golfde heen en weer en ook UVS kwam er een aantal malen gevaarlijk uit. Toch was het CSW dat na 20 minuten spelen in de tweede helft op gelijke hoogte kwam. Lars Wille stuitte in eerste instantie nog op de doelman maar in de rebound schoot hij wel raak. Na deze treffer gingen beide ploegen voor de winst en was het UVS dat het dichtst bij een treffer was. Vrije trappen rand zestienmeter konden echter onschadelijk worden gemaakt door doelman Rahim Gok en ook was hij attent bij een paar schoten van afstand. CSW kreeg nog een paar hoekschoppen te nemen maar zonder het gewenste resultaat en zodoende leverde dit enerverende duel geen winnaar op waar CSW het meeste tevreden mee was.