Nieuwe Donkstraat 1
2809NJ
GOUDA
tel. 0182-516349

CSW heeft zichzelf een slechte dienst bewezen uit bij het Goudse Donk. Na een hele matige eerste helft waarin het met 3-0 achter kwam kon de ploeg uit Wilnis de schade na rust niet meer repareren en werd een 3-2 nederlaag geleden.

CSW kreeg al snel de eerste mogelijkheid na een hoekschop va Soulaimane Ouhamad maar de bal ging langs iedereen heen en ging over de achterlijn. Vervolgens was het de beurt aan het beter voetballende Donk. Ook daar een bal die voor het doel kwam maar niemand om doeltreffend af te ronden. Donk was duidelijk de bovenliggende partij maar de laatste bal was net niet zuiver genoeg om tot score te komen. CSW brak gevaarlijk uit via Teun Gieling die prima uithaalde maar de bal voorlangs zag gaan omdat ook Emmanuel Emma’s een teenlengte tekort kwam om de bal in het doel te glijden. Na een half uur spelen balverlies aan de kant van CSW en een snelle uitbraak van Donk leidde tot de openingstreffer. De bal werd scherp voorgegeven op een aanvaller van Donk die doelman Rahim Gok omspeelde en beheerst intikte. Een paar minuten later werd een terugspeelbal zomaar in de voeten gespeeld van een speler van Donk en ook hij omspeelde doelman Gok en de 2-0 was een feit. CSW was het helemaal kwijt en Donk rook bloed. Nog voor rust kwam Donk op een 3-0 voorsprong na een benutte strafschop gegeven na een handsbal.

CSW gaf zich na rust nog lang niet gewonnen en begon meer druk te zetten op de verdediging van Donk. Invaller Stijn Molenaar gaf het sein om de boel af te jagen en dat resulteerde in veel balbezit. CSW was vooralsnog niet gelukkig met enkele afstandsschoten die naast of over het doel gingen. CSW kreeg ook een aantal hoekschoppen maar zonder het gewenste resultaat. Aan de andere kant een enorme kans voor Donk maar gelukkig voor CSW werd de bal in vrijstaande positie naast geschoten. Met nog een kwartier op de klok scoorde CSW eindelijk de verdiende treffer. In de zestienmeter werd de bal door Molenaar teruggelegd op Jelle v.d. Bosch die vervolgens keurig inschoot. CSW rook dat er meer inzat en een pegel op de lat van Molenaar had zeker meer verdiend. Vlak voor tijd kreeg CSW nog een vrije trap op de rand van de zestienmeter en wederom v.d. Bosch deponeerde de bal in de uiterste hoek. Met nog een aantal minuten op de klok ging CSW vol voor een gelijkspel en probeerde met hoge ballen voor gevaar te zorgen. De verdediging van Donk gaf echter weinig meer weg maar toch kreeg CSW nog een grote kans toen Mike de Jong zomaar de bal in de voeten kreeg gespeeld van de doelman van Donk. De Jong probeerde met een lobje de keeper te verschalken maar de bal kwam helaas in de handen van de doelman. Zodoende kreeg CSW de rekening gepresenteerd voor een hele zwakke eerste helft.