Pieter Joostenlaan 7
3648XR
WILNIS
tel. 0297-285247

CSW leed zaterdag op eigen veld een gevoelige nederlaag. Tegen EMM’21 werd het na een 1-3 ruststand uiteindelijk 1-4 maar iedereen was het er na afloop over eens dat deze uitslag wel wat te hoog was uitgevallen.

CSW kende een prima start met veel balbezit op zoek naar een snelle openingstreffer. De ploeg kwam een aantal malen goed door maar verzuimde echter de trekker over te halen om doeltreffend te worden. Zo bracht Khalid el Jebli de bal een paar keer prima voor het doel maar ontbrak het vervolgens aan de afronding. CSW probeerde het van afstand met schoten van Erwin Smajic, prima gepareerd door de doelman, en een schot van el Jebli werd geblokt binnen de zestienmeter. EMM kwam wat meer uit zijn schulp en kreeg zijn eerste kans via een kopbal waarbij de bal eindigde in de handen van Rahim Gok. Na 20 minuten spelen wederom een voorzet van EMM richting de tweede paal maar nu werd de bal feilloos in de uiterste hoek gekopt. Een paar minuten later wederom een voorzet van de kant van EMM en werd de bal uitstekend binnengegleden. Het werd nog erger voor CSW want na een half uur spelen kon een speler van EMM zomaar op doelman Gok aflopen om vervolgens de 0-3 binnen te schieten. Na een prima beginfase van CSW waarin de ploeg op voorsprong had moeten komen moest het nu opboksen tegen een 0-3 achterstand. Nog voor rust kon CSW gelukkig nog wat terugdoen. Soulaimane Ouhamad werd binnen de beruchte lijnen tegen het gras gewerkt en de toegekende strafschop werd door hemzelf beheerst ingeschoten.

Na rust ging CSW verbeten op jacht naar een tweede treffer. Een vrije trap van el Jebli kon net niet worden verzilverd door Robbert Kompier vrijstaand bij de tweede paal. Veel balbezit voor CSW maar de echte grote kansen bleven uit. EMM beperkte zich voornamelijk tot verdedigen en probeerde met lange ballen hun spitsen te bereiken maar veel gevaar leverde dat niet op. Na een goed opgezette aanval over de rechterflank kwam de bal bij Teun Gieling maar die zag na zijn inzet de bal naast het doel verdwijnen. CSW probeerde van alles maar kon de juiste opening niet vinden om zich nog in de wedstrijd te vechten. Vlak voor tijd kreeg EMM nog een vrije trap aan de zijkant van de zestienmeter, waarbij verdediger Jelle v.d. Bosch heel ongelukkig zijn tweede gele kaart ontving, en deze bal werd nog in de uiterste hoek gekruld. Zodoende werd het nog 1-4 voor EMM en kan gerust worden gezegd dat CSW de wedstrijd in een tijdsbestek van tien minuten helemaal uit handen had gegeven.