Bodegraafsestraatweg 52
2805GR
GOUDA
tel. 0182-515518

CSW moest zaterdag op bezoek bij het Goudse Olympia dat met 2 punten onderaan de ranglijst stond. De ploeg uit Wilnis zakte daar geheel door de ondergrens en moest een kansloze 3-0 nederlaag incasseren.

CSW werd zaterdag op alle fronten afgetroefd door een tegenstander die vocht voor elke meter en zich niet de kaas van het brood liet eten. Binnen het kwartier keek CSW al tegen een 2-0 achterstand aan. Na een voorzet vanaf de linkerkant van het veld werd de bal feilloos binnengekopt en bij de tweede goal werd doelman Gok omspeeld en de bal in het lege doel getikt. CSW stelde hier bitter weinig tegenover en werd alleen een paar keer dreigend via voorzetten van Elroy Baas. Een heel plichtmatig spelend CSW dat grossierde in balverlies tegen een ploeg die liet zien hoe ver je kan komen met inzet en werklust. Elke tweede bal was voor de thuisploeg en CSW wist tot aan de rust de schade nog te beperken tot 2-0.

CSW bracht na rust een aantal wissels binnen de lijnen om het tij te doen keren maar de ploeg was nauwelijks in staat om een fatsoenlijke kans te creëren. Olympia bleef spelen in een hoog tempo, nam geen gas terug en bleef vlijmscherp in de persoonlijke duels. Toen een kwartier voor tijd ook nog de 3-0 viel uit een hoekschop was de wedstrijd helemaal gespeeld. CSW ging nog zoek naar de eretreffer maar was absoluut niet in staat om het Olympia lastig te maken. Kort gezegd een CSW dat deze middag helemaal niets bracht en zich volledig liet overrompelen door een ontketend Olympia.