Pieter Joostenlaan 7
3648XR
WILNIS
tel. 0297-285247

De laatste competitiewedstrijd van het seizoen heeft CSW afgesloten met een klinkende 9-0 overwinning op het reeds gedegradeerde JSV uit Nieuwegein en dat daardoor de gehele competitie puntloos bleef.

Reeds na 36 seconden kwam CSW al op voorsprong toen Berry Kramer de bal met het hoofd tegen de touwen wist te werken. Nog voor rust wist CSW nog driemaal te scoren. Via doelpunten van opnieuw Kramer, Matt Veerhuis en Kevin Blom, die zijn laatste competitiewedstijd voor CSW afwerkte, werd een 4-0 ruststand bereikt.

Na rust bleef CSW er lustig op los scoren. Dennis Prange maakte er 5-0 van en Jordy de Groot knikte de 6-0 tegen de touwen. De mooiste van de middag kwam van de voet van Dennis Prange die de bal van een meter of 20 in de kruising pegelde. Justin Blok pakte ook zijn doelpuntje nog mee en daarmee de 8-0 binnenschoot en de 9-0 eindstand werd uiteindelijk bepaald door Matt Veerhuis. Een prima opwarmer voor de ploeg van trainer Strating voor de nacompetitie. CSW speelt in die nacompetitie op zaterdag 11 juni uit bij Waterwijk asc in Almere en hoopt wederom op een flink aantal toeschouwers om de ploeg aan te moedigen.