Google analytics Toestaan Niet toestaan

Facebook Toestaan Niet toestaan

CSW geeft niet thuis in Zandvoort

8 december 2019 19:30

CSW speelde zaterdag tegen medekoploper sv Zandvoort en liet daar een hele matige indruk achter. De ploeg uit Wilnis verloor kansloos met 2-0.

Zandvoort speelde voor rust met de wind mee, de ploeg zakte iets in om vervolgens bij balverlies van CSW heel snel om te schakelen. Er kwamen ook wel aan kansen aan de kant van Zandvoort maar CSW had heel veel geluk bij ballen die maar net voorlangs gingen. Ook bij een scrimmage voor het doel kon doelman Jordy Wens zomaar de bal oprapen. CSW kwam er spaarzaam uit en kreeg een mogelijkheid via Stefan Tichelaar waarbij de keeper redding bracht. Het was Zandvoort dat het meeste aanspraak maakte op een doelpunt en 5 minuten voor rust kwam de ploeg verdiend aan de leiding. Bij een kort genomen hoekschop werd de bal in de doelmond gebracht en tot ieders verbazing verdween de bal in de verste hoek langs alles en iedereen heen.

Na rust had CSW het windvoordeel maar de ploeg speelde veel te slap en te traag om het Zandvoort echt lastig te maken. Hoekschoppen en vrije trappen werden slordig genomen waardoor het al snel duidelijk werd dat CSW deze middag totaal geen recht had op een punt. Zandvoort bleef gevaarlijk via de counter maar sprong niet al te best om met de geboden ruimte. Naarmate de wedstrijd vorderde begon CSW meer risico’s te nemen maar kansen leverde het nauwelijks op. Met nog 10 minuten op de klok kreeg Zandvoort een vrije trap die snel werd genomen. De bal kwam bij een geheel vrijstaande speler die alleen voor doelman Wens niet faalde en daarmee de eindstand op 2-0 bepaalde.