Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gerrie Spruijt Voetbaltoernooi

Gerrie Spruijt Voetbaltoernooi

8 november 2019 10:15


Op zaterdag 4 januari wordt er voor alle teams met een leeftijd tot en met de JO13 en MO13 het jaarlijkse Gerrie Spruijt voetbaltoernooi georganiseerd. Dus alle meisjes en jongens D, E- en F-pupillen die bij CSW op het veld actief zijn. Zet deze datum maar vast op de kalender. Deelname is geheel kosteloos en wordt mogelijk gemaakt door CSW en sponsoren.

Op dit moment zijn we als organisatie nog druk met alle voorbereidingen, maar we gaan er wederom een super leuk evenement van maken. Dit jaar organiseren we het alweer voor 12e keer. Net als vorig jaar hebben we van het CSW bestuur toestemming gekregen om dit evenement op het hoofdveld bij CSW te organiseren. Om de kinderen en ouders warm te krijgen tijdens en na de wedstrijden zorgen we voor leuke activiteiten in de kantine en een warme tent met chocomel en heaters. Natuurlijk wordt het geheel muzikaal ondersteund door een professioneel team met DJ’s en zal s’middags in de CSW kantine ook de nieuwjaarsreceptie georganiseerd worden. Het belooft dus weer een gezellige dag te gaan worden bij onze club.

Je hoeft je niet op te geven, we gaan er namelijk vanuit dat je gewoon meedoet. Mocht je onverhoopt toch niet kunnen geef dit dan door voor zondag  1 december via een mail naar verheulp@ziggo.nl (geen bericht is deelname).

Dus niet naar het wedstrijdsecretariaat, het bestuur, trainers/leiders of andere mensen binnen CSW.

 

Het programma ziet er als volgt uit.

Programma:

Ochtend Veld 1A (ca. 9.00 -12.00 uur): MO8, MO9, JO7, JO8 (mix van jongens en meisjes teams)

Ochtend Veld 1B (ca. 9.00 -12.00 uur): JO9, JO10, JO11, JO11-3M, MO11-1 (mix van jongens en meisjes teams)

Middag Veld 1A (ca. 12.30 -16.00 uur): JO12, JO13, JO13-3M, MO13-1 (mix van jongens en meisjes teams)

Genoemde tijden zijn natuurlijk afhankelijk van het aantal deelnemers/deelneemsters en daarmee dus het aantal teams en kunnen dus nog veranderen. Verder zou het programma kunnen wijzigen bij extreme weersinvloeden.

Dit alles is natuurlijk niet mogelijk zonder de inbreng van leiders, die de teams in goede banen leiden, tijdens het toernooi. Je kunt je hiervoor opgeven door een mail te sturen naar gert.de.jong@casema.nl.

  

We zijn vanaf heden ook actief op Instagram via ons account gerriespruijttoernooi2020. De indelingen gaan we bekend maken op de ochtend van het toernooi in de kantine van CSW.

 

Voor meer info kunt u mailen naar verheulp@ziggo.nl of gert.de.jong@casema.nl.  

Met sportieve groet,

 

Hennie Turk, Claudia de Wit, Gert de Jong en Paul Verheul.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!