Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Gelijkspel CSW 1

Gelijkspel CSW 1

30 september 2019 19:00


CSW en tegenstander Purmersteijn maakten er zaterdag een boeiend gevecht van in Wilnis en de uiteindelijke uitslag van 1-1 had gezien het aantal kansen van beide ploegen veel hoger uit kunnen vallen.

Een aftastend begin van beide ploegen met Purmersteijn als de ploeg met het meeste balbezit. Het was in het begin wel duidelijk dat het voor CSW geen makkelijke middag zou worden. Purmersteijn combineerde erg makkelijk en kwam een aantal malen gevaarlijk door. Zo werd een bal teruggelegd op de rand zestien maar daar werd volledig over de bal heen gemaaid. Even later een enorme poeier van grote afstand waarbij de bal op de pal belandde. CSW werd gevaarlijk toen Justin Both een prima pass verzond op Justin Blok maar die stuitte vervolgens op de prima doelman van Purmersteijn. Een prachtige aanval van Purmersteijn leek de 0-1 op te gaan leveren maar de bekeken stiftbal eindige op de lat. Aan de andere kant leek CSW de openingstreffer te gaan maken toen via een snelle uitbraak de bal op links kwam bij Menno v.d. Leeden die de vrijstaande Stefan Tichelaar alleen voor het doel zette maar weer was de doelman attent om een doelpunt te voorkomen. CSW scoorde wel toen Tichelaar een bal doorkopte op Blok die prima inschoot maar dit echter in buitenspelpositie deed. Voor rust nog een hoekschop van Purmersteijn en weer had CSW het geluk aan zijn zijde want de bal werd op de lat gekopt.

 

Na rust nam CSW direct het heft in handen en dat resulteerde al snel in de eerste kans voor v.d. Leeden maar zijn boogbal werd een prooi voor de keeper. Vlak hierna was het eindelijk dan toch raak. Blok dribbelde langs de ver uit zijn doel gekomen doelman en gaf voor waar Tichelaar bij de tweede paal kon intikken. CSW drukte door en kreeg ook prima kansen om de voorsprong te vergroten maar helaas zonder succes. Zo bleef Purmersteijn geloven in een goede afloop en nam de ploeg het heft weer in handen en dat leidde halverwege de tweede helft tot de gelijkmaker. Vanaf links werd de bal voor het doel gespeeld waar vrij kon worden binnengeschoten. De wedstrijd bleef levendig en CSW werd aardig teruggedrongen maar kon nog steeds onheil voorkomen. Een vrije trap van Purmersteijn op een gevaarlijke plek belandde in de muur en ook hoekschoppen brachten niet het gewenste succes. De kans van de wedstrijd kreeg Purmersteijn toen een speler alleen op doelman Gok afliep, hij gaf vervolgens keurig breed op een mee opgekomen medespeler maar die wist tot ieders verbazing de bal naast te tikken. Zo eindige dit boeiende duel in een 1-1 eindstand en gezien het aantal mogelijkheden hadden er zeker meer doelpunten kunnen vallen.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!