De Grote Clubactie gaat weer beginnen!

De Grote Clubactie gaat weer beginnen!

11 september 2019 19:00


14 september start de verkoop van de loten voor de Grote Club Actie 2019 en iedereen kan weer meedoen!

Beste lotenverkoper, 

Elk jaar vindt van september tot november de landelijke Grote Clubactie plaats. Net als voorgaande jaren, doet CSW weer mee. Als club willen we zo veel mogelijk loten verkopen. Van de opbrengst gaat maar liefst 80% (ofwel € 2,40 per lot) naar onze clubkas! We willen met de opbrengst een bijdrage leveren aan activiteiten voor de jeugd.

Daarnaast maken lotenkopers kans op fantastische prijzen met als hoofdprijs een geldbedrag van €100.000,-! Hieronder vind je meer informatie over hoe de actie in elkaar steekt.

Aan wie mag je verkopen?

Je mag de loten verkopen aan wie je wilt, te beginnen bij je familie, vrienden, buren, enz.

Is je boekje vol of ben je klaar met verkopen? Lever het dan in bij het wedstrijdsecretariaat of bij je leider. Zij zorgen ervoor dat het verder in orde komt. Uiterlijke inleverdatum is 20 november.

Hoe werkt het?

Jullie krijgen allemaal een verkoopboekje. In het boekje vind je 20 pagina’s voor 20 lotenkopers. De koper vult zijn adres gegevens en rekeningnummer in en het bedrag wordt 1-malig van de rekening afgeschreven. Het lotnummer staat op het bankafschrift van de koper.

Wanneer is de actie?

De Grote Clubactie start op zaterdag 14 september. Vanaf die dag mag je beginnen met de lotenverkoop.

Verkoop 20 loten en ontvang een gratis entreekaart voor een pretpark*

Verkoop je 20 loten of meer? Dan krijg je flinke korting op leuke dagjes uit bij Snowworld, Krazy Kangaroo, Bobbejaanland en Optisport. 

Prijzen van Grote Club Actie voor lotenverkopers

De beste lotenverkopers winnen mooie prijzen. De hoofdprijs is een Nintendo Switch. Maar er zijn nog veel meer prijzen te winnen, zoals: een fiets, indoor skydiven, entreekaartjes voor Bobbejaanland en nog veel meer.

Ga hiervoor naar https://kids.clubactie.nl/


CSW organiseert ook een eigen verkoopwedstrijd
met mooie prijzen: waardebonnen, voetbalshirts, bioscoopkaartjes en een team uitje voor het team dat de meeste loten heeft verkocht.

 

Wij hopen dat we dit jaar een geweldig resultaat zullen neerzetten. Heel veel succes met

de verkoop van de loten.

Met hartelijke groet,

Jacqueline 06-5090 8655 en Mary 06-246 08 945

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!