CSW en Montfoort delen de punten

CSW en Montfoort delen de punten

9 september 2019 21:15


CSW speelde zaterdag het tweede bekerduel tegen de fusieclub Montfoort SV’19.
In een aantrekkelijk duel voor het publiek werd er niet gescoord terwijl er voor beide ploegen best mogelijkheden waren om tot score te komen.

In de beginfase van de wedstrijd was het eersteklasser Montfoort met het meeste balbezit maar tot echt grote kansen kon de ploeg niet komen behoudens een paar afstandsschoten wat geen probleem opleverde voor doelman Rahim Gok. CSW kwam wat beter in de wedstrijd en speelde bij vlagen prima combinatievoetbal. Na een prachtige aanval over vele schijven kwam de bal op links bij Kevin Blom die een prima voorzet gaf richting Justin Blok. De kopbal van Blok eindigde op de bovenkant van de lat. Daarna nog een prima kans voor Blom toen de bal langs iedereen heenging bij een hoekschop maar ook dit keer geen treffer. Montfoort deed nog van zich spreken na een gevaarlijke uitbraak maar vanaf de zijkant verdween de bal in het zijnet en een pegel op doel werd keurig door Gok over het doel getikt.

 

Na rust direct al een gigantische kans voor Blok maar zijn schuiver werd door de doelman van Montfoort met het been onschadelijk gemaakt. CSW voerde de druk op en kreeg ook kansen. Na een prachtige voorzet van Robbert Kompier kwam de bal op het hoofd van Stefan Tichelaar die prima inkopte maar tevens een katachtige reflex van de doelman van Montfoort. Even later wederom een kopbal van Tichelaar die net naast verdween. Montfoort bleef dreigend via de omschakeling maar de spitsen hadden het vizier deze middag niet op scherp staan. Aan de andere kant nog een prima lage voorzet van Dennis Prange maar helaas niemand voor het doel om zomaar tegen de bal te lopen. Montfoort kreeg nog enkele hoekschoppen maar kopstoten verdwenen naast en over. Zodoende zag het publiek toch wel een vermakelijke 0-0 en kon CSW best tevreden zijn over het vertoonde spel.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!