Programma Jasmin Peters Toernooi

Programma Jasmin Peters Toernooi

9 juni 2019 9:15


Aanstaande zaterdag, 15 juni, wordt voor de achtste keer het Jasmin Peters Meidenvoetbaltoernooi georganiseerd op het sportpark van onze Vinkeveense buren, sv Hertha.

Jasmin Peters was een fanatiek en talentvolle voetbalster. Ze heeft jaren gevoetbald, eerst bij SV Hertha (Vinkeveen) en later bij CSW (Wilnis). Het was dan ook een schok om te horen dat zij acute leukemie had. Binnen 3 maanden is Jasmin op 12 september 2011 aan de gevolgen hiervan overleden. Zij mocht net geen 14 jaar worden……

Na het overlijden van Jasmin is er samen met de ouders overlegd om in de naam van Jasmin een meidenvoetbaltoernooi te organiseren, waarvan de opbrengsten gedoneerd worden aan het Ronald McDonald Huis en het Emma kinderziekenhuis. Aan deze instellingen hebben de ouders ontzettend veel steun gehad tijdens deze moeilijke periode.

Hertha, de ouders en vrienden van Jasmin hebben nu voor de achtste keer dit bijzondere meidenvoetbaltoernooi mogen organiseren, met als doel het wederom tot een groot succes te maken.

Aanstaande zaterdag doen er weer veel meidenteams van CSW mee. Iedereen hoopt weer op een fantastische voetbaldag, om zoveel mogelijk geld op te halen. Met Jasmin in ons achterhoofd.

Bekijk het programmaboekje.
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!