Vrouwen 2 bereikt bekerfinale

Vrouwen 2 bereikt bekerfinale

8 mei 2019 18:15


Dankzij een 0-1 overwinning vorige week in de halve finale, heeft ons Vrouwen 2 elftal de bekerfinale bereikt.

Zoals de meeste misschien weten, staat CSW Vrouwen 2 in de finale van de bekercompetitie! Deze wedstrijd wordt gespeeld tegen een zondagsvereniging: Uitgeest VR1. 
Het is een knappe prestatie van de dames dat de bekerfinale bereikt is, dat natuurlijk niet vaak voorkomt. VR2 zal daarom ook nog even goed moeten trainen, om ook deze laatste weken van het seizoen fit te blijven. Naast de bekerfinale staat namelijk ook de competitietitel nog op het spel. Met nog 3 wedstrijden te gaan en twee punten voorsprong, heeft VR2 nog alles in de hand. Het ultieme doel: de dubbel!

Maar om de dubbel te kunnen bereiken, hebben zij jullie hulp nodig! De bekerfinale wordt gespeeld op 31 mei om 19.30 op het sportpark van Legmeervogels. Bij deze dus de oproep van VR2: wij zouden het heel leuk vinden als jullie ons komen supporten bij deze wedstrijd, jullie steun kunnen we goed gebruiken! 

Zet 31 mei dus in je agenda en kom gezellig kijken! Zij zullen zorgen dat er een leuke pot voetbal neergezet wordt. En de beker gaat natuurlijk naar Wilnis. 🔴🔵

Tot dan ! 🥇

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!