Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Ajax Kids Tour op bezoek bij CSW

Ajax Kids Tour op bezoek bij CSW

24 oktober 2021 20:45


Donderdag 21 oktober was het eindelijk zover. De Ajax Kids Tour kwam naar CSW. Veel kinderen hadden er lang naar uitgekeken om te ervaren hoe het is om als een Ajax speler training te krijgen, waarbij plezier en spelvreugde voorop staat. Ondanks het af en toe natte weer werd het een hele leuke, gezellige en leerzame dag.

In de ochtend waren de leden van 5 tot 11 jaar van CSW aan de beurt en in de middag de leden van de Ajax Kids Club, deze kwamen vanuit de wijde omgeving naar het CSW terrein.

De verrassing was groot toen bleek dat de prachtige spelersbus van Ajax 1 op het terrein geparkeerd stond. Alle kinderen mochten even op de stoelen zitten waar normaal Tadic, Berghuis, Klaassen en alle andere toppers van Ajax zitten. Ook werd de Ajax-quiz in de bus gehouden.

De start van de trainingen begon zoals gebruikelijk met een warming up, deze keer onder leiding van de Ajax mascotte Lucky.

Het programma bestond uit techniekoefeningen, spelletjes en uiteraard partijtjes. Lucky vond het leuk om aan de spelletjes en de partijtjes mee te doen. Hij liet zien dat hij een aardig balletje kan trappen. Maar ja, dat kan ook niet anders, je bent niet voor niks de mascotte van Ajax!
Van ieder team werd een mooie teamfoto met Lucky gemaakt. Na afloop kregen de meiden en  jongens nog een echt Ajax diploma en konden ze op de foto met Lucky.
Voor alle jongens en meisjes een geslaagde dag, één om niet snel te vergeten.

Kidsclub-CSW_Wilnis_53.jpgKidsclub-CSW_Wilnis_45.jpgKidsclub-CSW_Wilnis_30.jpgKidsclub-CSW_Wilnis_27.jpgKidsclub-CSW_Wilnis_17.jpgKidsclub-CSW_Wilnis_15.jpgKidsclub-CSW_Wilnis_5_2.jpgajax_kidsclub_3.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!