Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Aan- en afmelden overschrijven 2020-2021

Aan- en afmelden overschrijven 2020-2021

17 mei 2021 23:00


De ledenadministratie van CSW vraagt – nu het seizoen 2020-2021 ten einde loopt - jullie aandacht voor een drietal zaken:

1. Aanmelden nieuwe leden.
2. Afmelden leden.
3. Overschrijven.

  1. Aanmelden nieuwe leden

Volg deze link Lid worden.

Met het daar geplaatste inschrijfformulier meld je je als nieuw lid aan.

Dit formulier dient volledig ingevuld en ondertekend te zijn door het nieuwe lid, dan wel bij jonger dan 18 jaar, door één van de ouders/wettelijke vertegenwoordigers.

Onder de volledigheid van het formulier vallen onder meer:

het invullen van het juiste IBAN nummer, de juiste naam voor het innen van de contributie, het juiste e-mailadres voor het ontvangen van de KNVB correspondentie en het inloggen op de app ‘wedstrijdzaken.nl’.

Ook moet er een goed lijkende en recente profielfoto van de speler/speelster voor de digitale spelerspas en het persoonsblad worden toegevoegd. De digitale spelerspas is verplicht vanaf de leeftijdscategorie Jongens en Meisjes onder de 13 (JO13 en MO13).

De ledenadministratie zal binnen een termijn van één week een bevestiging sturen dat de aanmelding verwerkt is. Er zal dan ook wat extra informatie gegeven worden over relevante voetbalzaken.

Zo snel als mogelijk is, zal het nieuwe lid ingedeeld worden in een trainingsgroep en een team en wordt het nieuwe lid ingeschreven in

Sportlink Club. Daar krijgt het nieuwe lid een eigen persoonsblad en relatiecode KNVB.

 

  1. Afmelden leden

Vóór 30 juni in het lopende seizoenjaar moeten de afmeldingen voor het zaal- en veldvoetbal plaatsvinden.

De afmeldingen worden in Sportlink Club verwerkt en derhalve gemeld bij de KNVB. De afmelding mailen naar het e-mailadres van de ledenadministratie ledenadministratie@cswilnis.nl of schriftelijk:

Ledenadministratie CSW-p/a Arno Postma, Loopveltweg 130

3645 LK Vinkeveen.

Bij de afmelding de reden(en) van afmelding vermelden.

Het afmelden bij de trainer en/of teammanager is niet voldoende; dit moet dan alsnog gemeld worden bij de ledenadministratie.

 

  1. Overschrijven

Vóór 15 juni in het lopende seizoenjaar moeten de overschrijvingen plaatsvinden vanuit CSW voor het zaal- en veldvoetbal.

Deze overschrijvingen worden in Sportlink Club verwerkt en derhalve gemeld bij de KNVB.

Een speler/speelster, die om overschrijving verzoekt, krijgt alleen een overschrijving en de KNVB digitale spelerspas mee als de navolgende zaken in orde zijn:

  1. De contributie is volledig betaald.
  2. Alle boetes zijn betaald.
  3. Alle eigendommen van CSW, zoals voetbalkleding, trainingspakken, tassen e.d. zijn ingeleverd.

De speler/speelster moet zich dan zelf aanmelden bij de nieuwe vereniging. Deze vereniging meldt de speler/speelster dan voor de overschrijving aan bij de KNVB. De nieuwe vereniging kan daarbij vragen naar de relatiecode KNVB. Deze wordt door de ledenadministratie aan de desbetreffende speler/speelster verstrekt. Deze code staat ook op de digitale spelerspas.

 

Voor een overschrijving van een lid van een andere voetbalvereniging naar CSW moet de speler/speelster zich aanmelden met het voornoemde inschrijfformulier van CSW en dit mailen naar de ledenadministratie van CSW middels het e-mailadres ledenadministratie@cswilnis.nl 

Deze aanvragen voor overschrijving moeten ook uiterlijk 15 juni van het lopende seizoenjaar binnen zijn bij de KNVB.

De ledenadministratie van CSW zorgt ervoor dat uiterlijk 15 juni van het lopende seizoenjaar alle overschrijvingen van spelers/speelsters, die naar CSW komen, digitaal ingeleverd zijn bij de KNVB.

 

Voor eventuele vragen en aanvullende informatie over het aanmelden, afmelden en overschrijven kan contact opgenomen

worden met:

Arno Postma

Ledenadministrateur

0297-264384

06-57005965

ledenadministratie@cswilnis.nl

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!