Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

CSW Hoofdtrainers Dames 1 en Heren 1 geven trainingssessies aan CSW jeugd

CSW Hoofdtrainers Dames 1 en Heren 1 geven trainingssessies aan CSW jeugd

3 maart 2021 22:45


Welkome variant op de wekelijkse CSW jeugd trainingsavonden!

Vorige week maandagavond deed Peter van ‘t Zand hoofdtrainer CSW Dames 1 de aftrap voor een trainingssessie voor de CSW meiden 13-1. Peter van ‘t Zand, met assistentie van John Groenewegen en Martin Guerand, lieten de meiden oefenen op het hoofdveld in het naar elkaar passen en strak aanspelen van de bal. Tevens werd besproken wat ging er goed en wat is voor verbetering vatbaar. Open voetbal dialoog dus!

Woensdagavond werd de trainingssessies vervolgd met diverse oefeningen en spelvormen.

Het was alvast een voorbode van hoe het over ca. 6 jaar zou zijn en deel uit te maken van de Dames 1 selectie. En wellicht uitverkorene te worden van de selectie Nederlands Dames elftal. Het is nog een lange weg maar uitgesloten is het niet. Deze avonden zullen er zeker toe gaan bijdragen.

 

Afgelopen dinsdag- en donderdagavond was de beurt aan de CSW jongens 13-1, 12-1 en 11-1 onderleiding van Michel Strating hoofdtrainer CSW Heren 1 en zijn assistenten om de mannen de kleine kneepjes en vaardigheden van het voetballen bij te brengen. De opkomst op alle avonden was fantastisch en de jongens genoten ook zichtbaar. Voor hoofdtrainer Michel Strating en assistenten was het ook een hele belevenis, het was namelijk een hele tijd geleden dat zij voor zo’n jonge enthousiaste groep hadden gestaan. Na een aantal trap- en pass vormen werd de avond afgesloten met een grote partij. Het ging erom en erop….de CSW winnaars mentaliteit kwam al snel naar voren.

Rond acht uur werd de trainingssessie beëindigd want hoofdtrainer Michel Strating moest voor de avondklok weer thuis zijn.

 

Resumé kunnen we terugkijken - in corona tijd - op vier bijzondere jeugdtrainingsavonden met dank aan alle betrokkenen. Over één ding was iedereen het eens: het is voor herhaling vatbaar maar we hunkeren ook naar wedstrijden in competitieverband.

De KNVB RegioCup competitie - als corona het toestaat - is in aantocht. Wordt vervolgd!

IIIHoofdtrainerHerenCSW.jpgIIHoofdtrainerHerenCSW.jpgIIDamesHoofdtrainer_CSW.jpgIHooftrainerHerenCSW.jpgIDamesHoofdtrainer_CSW.jpg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!