Door deze website te gebruiken gaat u akkoord met het gebruik van cookies op de website.

Contributie en corona

Contributie en corona

14 oktober 2020 19:45


Beste CSW-lid,

Zoals je wellicht al voorbij zag komen, is onlangs de contributienota verstuurd voor het huidige seizoen 2020-2021. Het volledige contributiebedrag wordt hierbij gevraagd te betalen, ondanks dat we nog niet weten hoe het seizoen zal verlopen.

Het coronavirus houdt ons land nu al zo’n 7-8 maanden bezig en het ziet ernaar uit dat dit nog wel even aanhoudt. Met een beperkt geopende of volledig gesloten kantine, missen wij een groot deel van de inkomsten.

We willen jullie daarom vragen de contributie zo snel mogelijk te betalen en gebruik te maken van de Club Collect betaallink. Deze is verzonden per SMS en E-mail. Je hebt meerdere mogelijkheden om de contributie te betalen.

We doen er van alles aan om, samen met onze fantastische Vrijwilligers, de kosten zoveel mogelijk te drukken. Waar mogelijk maken we gebruik van subsidies welke beschikbaar worden gesteld door de diverse instanties.

We hebben bij CSW te maken met een deel van de kosten welke niet direct te beïnvloeden zijn, deze moeten hoe dan ook betaald worden.

We kijken enorm uit naar het  “normaal” op een zaterdag waar we weer ‘gewoon’ kunnen voetballen en een hapje drankje in de kantine kunnen halen tijdens ‘de derde helft’. Zo lang dat niet kan, is het een kwestie van het keuzes maken en  creatief na denken. Hier kunnen we ongetwijfeld ook jouw creativiteit bij gebruiken! We staan open voor suggesties welke bijdragen tot het genereren van extra inkomsten, of juist het verlagen van de huidige kosten.

Stuur jouw ideeën of suggesties op naar penningmeester@cswilnis.nl.

We hopen je snel weer te mogen verwelkomen op de club in normale omstandigheden.

Tot die tijd: Blijf gezond en help elkaar waar dat kan!

 

Het Bestuur

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!