Pieter Joostenlaan 7
3648XR
WILNIS
tel. 0297-285247

Op eigen veld leed CSW zaterdag de tweede nederlaag op rij. Na het verlies van vorige week tegen EDO was het nu Geinoord dat te sterk bleek voor de ploeg uit Wilnis.

Een hele matte beginfase waarin beide ploegen niet in staat waren om doelrijpe kansen te creëren. Dit kwam ook mede door de stevige wind die dwars over het veld stond. Na 20 minuten spelen werd Stefan Tichelaar op rechts knap vrijgespeeld maar na diens voorzet ging de bal langs iedereen heen. Even later kon de doelman van Geinoord de bal na een kopbal van Mick v.d. Loo net onder de lat vandaan plukken en een schot van v.d. Loo verdween naast het doel. CSW had ook nog een strafschop verdiend vanwege een handsbal binnen de zestienmeter maar de scheidsrechter zag hier echter niets in. Het gevaar van Geinoord kwam voort uit dode spelmomenten en waar de eerste vrije trap door de verdediging van CSW nog goed kon worden verwerkt was het bij de tweede vrije trap voor Geinoord wel raak. De laag ingeschoten bal werd in eerste instantie nog gestopt door doelman Rahim Gok maar in de rebound werd de 0-1 binnengeschoten wat ook tevens de ruststand was.

De tweede helft voerde CSW de druk flink op en kwam Geinoord nauwelijks meer over de middellijn. Geinoord trok een muur van verdedigers op voor hun eigen doelman wat het nog lastiger maakte voor CSW om een opening te vinden. Schoten van Justin Both, Tichelaar en v.d. Loo werden allen gekraakt in de overvolle zestienmeter. Na ruim een kwartier gespeeld te hebben in de tweede helft werd de bal vanaf rechts voor het doel gebracht en na wat klutswerk kwam de bal uiteindelijk voor de voeten van Robbert Kompier die vervolgens van dichtbij hard inschoot. CSW zette nog een tandje bij maar was niet in staat om het verdedigingsblok van Geinoord te slopen. Met nog een kwartier op de klok een uitval van Geinoord waarbij een licht duwtje binnen de beruchte lijnen werd bestraft door de scheidsrechter met een strafschop. Geinoord wist wel raad met dit cadeautje en de 1-2 werd op het scorebord geschoten. CSW pompte er nog een alles of niets offensief uit maar de gelijkmaker bleef uit en zodoende leed de ploeg de tweede nederlaag op rij en de spanning bovenaan de ranglijst weer helemaal terug is.