Pieter Joostenlaan 7
3648XR
WILNIS
tel. 0297-285247

CSW speelde zaterdag op eigen veld tegen hekkensluiter PVCV en wie vooraf aan een makkie had gedacht kwam bedrogen uit. Na een ruststand van 0-2 kon CSW pas na rust orde op zaken stellen om alsnog met een 4-2 zege van het veld te stappen.

Reeds na twee minuten spelen keek CSW al tegen een 0-1 achterstand aan. De bal werd vanaf de linkerkant prima in de verste hoek geschoten. CSW was nog steeds niet wakker geschud want na negen minuten spelen kwam PVCV op een 0-2 voorsprong. Na een voorzet kon de bal bij de tweede paal zomaar vrij worden binnengekopt. CSW stelde hier bitter weinig tegenover, leed veel onnodig balverlies en speelde in een te laag tempo om het PVCV echt lastig te maken. Voor rust was alleen Matt Veerhuis dicht bij een treffer maar zijn inzet werd door de doelman onschadelijk gemaakt.

Na rust schoot CSW uit de startblokken en kwam vrijwel direct op 1-2. Veerhuis brak door op links en na een prima voorzet op maat kon de bal bij de tweede paal worden binnengetikt door Stefan Tichelaar. Vervolgens hield CSW vol druk op de tegenstander en verhoogde het tempo maar grote kansen bleven vooralsnog uit. Met nog twintig minuten op de klok kreeg CSW een penalty toegekend na een handsbal binnen de zestienmeter. Tichelaar schaarde zich achter de bal en schoot feilloos in. Na deze gelijkmaker kwam CSW heel goed weg toen de linksbuiten de bal op de paal schoot en in de rebound bracht de paal wederom redding voor CSW. Direct hierna nam CSW de leiding. Na een prima uittrap van doelman Mike van Yperen werd de bal verlengd op Veerhuis die alleen op de doelman mocht afgaan en vervolgens deze kansloos liet. PVCV kwam hierna nog met 10 man te staan nadat een speler zijn tweede gele kaart kreeg voorgeschoteld en dus mocht vertrekken. Maar richting het einde werd het spel van CSW steeds rommeliger en kon de ploeg nauwelijks omgaan met de man meer situatie. Het leverde nog een paar dreigende situaties op voor het doel van Mike van Yperen maar de doelman greep steeds bekwaam in. Vlak voor tijd viel voor CSW de verlossende 4-2. Wederom was Veerhuis de aangever en nu was het Justin Blok die vrij voor het doel beheerst afmaakte.