Pieter Joostenlaan 7
3648XR
WILNIS
tel. 0297-285247

Op eigen veld boekte CSW zaterdag de 2e overwinning van het seizoen. Tegen Delta Sports ’95 stond er na negentig minuten spelen een 1-0 stand op het scorebord maar als CSW deze middag alle kansen had benut dan had deze uitslag veel hoger uit kunnen vallen.

Vanaf het beginsignaal was het CSW dat de touwtjes stevig in handen nam en de eerste helft speelde zich dan ook voornamelijk af op de helft van Delta Sports. CSW creëerde legio mogelijkheden

maar vergat zichzelf te belonen voor het goede spel. Bij de spaarzame keren dat Delta Sports een tegenaanval plaatste was de verdediging van CSW goed bij de les om dit onschadelijk te maken. Het wachten was op de voorspong. Matt Veerhuis leek voor deze voorsprong te gaan zorgen maar stuitte op de prima doelman van Delta Sports. Voor CSW was het nog eens extra moeilijk op een opening te vinden met zoveel mensen achter de bal aan de kant van Delta Sports. Eindelijk na een half uur spelen kwam voor CSW de bevrijdende treffer. Jelle van den Bosch werd in de zestien aangespeeld en wipte de bal behendig over zijn tegenstander en gaf daarna de doelman geen schijn van kans door de bal in de uiterste hoek te schieten. De mooiste kans voor rust was voor Dave Cornelissen die prachtig werd vrijgespeeld door Veerhuis maar het schot van Cornelissen ging ver over.

Na rust wederom een aanvallend CSW maar langzamerhand begon Delta Sports wat meer aan aanvallen te denken maar echte grote kansen bleven vooralsnog uit. CSW bleef de bovenliggende ploeg en bleef jagen op de tweede treffer om zodoende de wedstrijd in het slot te gooien. Het kreeg minder kansen als in de eerste helft omdat vooral bij de laatste bal de juiste precisie ontbrak, maar de mogelijkheden die er kwamen werden wederom onschadelijk gemaakt door de doelman. De paal bracht ook nog een keer redding voor Delta Sports na een inzet van een eigen speler. Doordat de tweede treffer niet viel bleef Delta Sports hopen op een tegentreffer die er dan ook bijna kwam. De rechtsbuiten van Delta Sports werd vrijgespeeld maar zijn inzet werd tot ieders opluchting aan de kant van CSW met de voet gestopt door doelman Rahim Gok. Delta Sports probeerde het nog wel maar de CSW verdediging wenste niet te capituleren. Na het laatste fluitsignaal opgeluchte gezichten aan de kant van CSW na deze overwinning die eigenlijk veel hoger uit had moeten vallen.