Parkhout 1
3432NE
NIEUWEGEIN
tel. 030-6065393

CSW heeft zaterdag in de allerlaatste minuut een punt weten te bemachtigen op bezoek bij Geinoord Nieuwegein (3-3).

Een matig spelend CSW had het zaterdag heel moeilijk tegen Geinoord. Vele duels werden verloren en in balbezit speelde de ploeg heel slordig met als gevolg heel veel balverlies. Toch was het CSW dat al heel snel aan de leiding kwam. Een  hoekschop van Matt Veerhuis werd door de vrijstaande Berry Kramer met het hoofd tot doelpunt verwerkt. Na een kwartier spelen kwam Geinoord verdiend op gelijke hoogte. Een afstandsschot van buiten de zestien kwam in de uiterste hoek terecht. Hierna was CSW het even helemaal kwijt en het was aan doelman Gok te danken dat Geinoord niet meerdere keren tot scoren kwam. Tot tweemaal toe beef hij de baas in een 1 tegen 1 duel met spits Kops van Geinoord. Maar na een half uur spelen moest ook Gok het antwoord schuldig blijven na een bekeken lobje wat net onder de lat in het doel viel. De gelijkmaker voor CSW viel nog voor rust na wederom een hoekschop waarbij de bal in de kluts zomaar voor de voeten kwam van Jordy de Groot die vervolgens de 2-2 liet aantekenen.

Na rust een iets beter CSW maar de ploeg was niet of nauwelijks in staat om echte grote kansen te creëren. Er werd teveel gelopen met de bal en het baltempo was veel te laag om het Geinoord echt lastig te maken. Ook in deze tweede helft was Geinoord veel feller in de duels en kwam een aantal malen gevaarlijk door maar gelukkig voor CSW nog zonder resultaat. Toch was het Geinoord dat twintig minuten voor tijd op voorsprong kwam toen spits Kops wederom alleen voor doelman Gok verscheen maar nu schoof hij wel beheerst binnen. CSW ging verbeten op jacht naar de gelijkmaker maar was niet bij machte om de verdediging van Geinoord te slopen. De wedstrijd leek voor CSW op een nederlaag uit te gaan draaien totdat het in de allerlaatste minuut nog een vrije schop kreeg toegekend. Van een meter of 20 schoot Bram Korver de bal langs alles en iedereen in het doel waarbij ook de doelman van Geinoord niet geheel vrijuit ging. Vrijwel direct na de aftrap floot de scheidsrechter af en mocht CSW de handen dichtknijpen dat het nog een punt binnenhaalde.