Pieter Joostenlaan 7
3648XR
WILNIS
tel. 0297-285247

CSW leed zaterdag op eigen veld een zure nederlaag tegen Geinoord. CSW was het gehele duel de bovenliggende partij maar stond na afloop wel met lege handen.

De wedstrijd was nog maar nauwelijks begonnen of CSW keek al tegen een achterstand aan. Na een afgeslagen aanval van CSW kwam Geinoord er razendsnel uit. De bal kwam terecht bij de handige spits Kops van Geinoord die de bal keurig in de uiterste hoek krulde. Bijna werd de achterstand nog groter voor CSW in de beginfase maar de bal belandde op de lat na wederom een inzet van spits Kops. CSW pakte de draad vervolgens weer snel op en ging verbeten op jacht naar de gelijkmaker. Geinoord zakte ver in en gokte vervolgens op de counter. Heel veel balbezit voor CSW dat dreigend werd na voorzetten vanaf de zijkant. Na een voorzet van Elroy Baas werd de bal prima ingekopt door Jordy de Groot maar de doelman redde bekwaam. Op rechts kwamen Bram Korver en Noah Steen een aantal malen goed door maar het was vreselijk moeilijk om een opening te vinden in het overvolle strafschopgebied. Ook een aantal hoekschoppen leverde voor CSW niet het gewenste resultaat op zodat beide ploegen met een 0-1 ruststand de kleedkamer opzochten.

Na rust kwam al snel voor CSW de verlossende gelijkmaker. Noah Steen kwam wederom op rechts goed door, lag de bal keurig terug op de inkomende Dennis Prange die de bal in de uiterste hoek deponeerde. Een flinke opsteker zo vlak na rust voor CSW en de ploeg ging verbeten op jacht naar een voorsprong. Grote kansen bleven echter uit mede ook door het feit dat Geinoord heel veel mensen achter de bal hield zodat de ruimtes enorm klein waren. Altijd zat er weer een verdedigend been tussen om het gevaar af te wenden. Aan de andere kant kwam Geinoord bijna op voorsprong uit een vrije trap maar de bal ging voorlangs. Na 72 minuten spelen was het voor de ploeg uit Nieuwegein wel raak. Bij een lange bal naar voren werd volgens velen de bal met de hand meegenomen door Kops die oog in oog met doelman Rahim Gok niet faalde en de 1-2 aantekende.  Het was nu pompen of verzuipen voor CSW. Hoge ballen voor de pot leverde niets op, bij enkele gevaarlijke hoekschoppen niemand die het laatste zetje gaf en ook vrije trappen rand zestien van Elroy Baas leverde geen gelijkmaker op. Het was echt een wedstrijd voor CSW deze middag dat de gelijkmaker gewoon niet mocht vallen. De ploeg kreeg in blessuretijd de definitieve nekslag toen Kops wederom alleen afging op Gok en zijn derde van de middag noteerde en daarmee de eindstand op 1-3 bepaalde.